Din kropp har en fantastisk förmåga att reglera och läka sig och den strävar hela tiden efter inre, fysisk och kemisk balans, homeostas. Vårt jobb är inte att fixa den utan hjälpa den att återställa och återhämta. På detta sätt kan vårt nervsystem återgå till sitt naturliga flow där det klarar av att möta stress och där kroppen kan röra sig mellan olika stadier och inte fastna i ett. Känner du dig trött, uppe i varv, överväldigad och som att du testat allt för att känna dig bättre men inget funkat kan det vara symptom på ett dysreglerat nervsystem. Ett dysreglerat nervssytem orsakas ofta av långvarig (emotionell)stress. Din kropp och ditt nervsystem reagerar på ett upplevt hot och behöver då stöttning för att ta sig ur överlevnadsläget. Eftersom dina nervsystemsresponser är automatiska, vilket betyder att de kringår den tänkande hjärnan, så är det bästa sättet att hantera dessa responser att engagera kroppen.

Så låt mig hjälpa dig att reglera stress och nervsystemet genom att använda din kropps visdom så att du kan känna dig bättre, bli bekväm med att vara i det obekväma, att känna, möta och läka. Så att du kan känna dig grundad även när du upplever skav. För att leva livet fullt ut.

Jag tror på att försiktigt och medvetet möta och arbeta med kroppen och nervsystemet via rörelse, yoga, mindfulness och andning. Medveten rörelse kan tillsammans med andning göra underverk för nervsystem som behöver stöttning. Det hjälper också till att arbeta med spända muskler, fascia och ger en djupare vila och avslappning. Men det finns också en koppling mellan kroppen och sinnet. Denna koppling gör det möjligt att acceptera och släppa många skaviga känslor, minnen och beteendemönster från våra kroppar.

Kan hjälpa dig som

- vill lära dig mer om dig själv

- har svårt att hantera/möta känslor

- känner dig överväldigad

- upplever att du inte kan ta dig ur "negativa", skaviga tankar

- upplever stress, irritation, oro

- har en inre kritiker, perfektionist

- vill uppleva mer lugn, ro & balans

- har svårt att komma tillrätta fast du "gör allt rätt"

- har huvudvärk

- känner dig trött, utan energi

- har muskelspänningar

- matsmältningsproblem/IBS

- hormonell obalans/PMS

- önskar enkla tekniker för förändring, reglering och balans

- vill känna dig bättre

Vad du kan förvänta dig vid en coachingsession

Till att börja med använder vi oss av kroppsmedvetna verktyg och rörelse för att hjälpa dig att landa här och nu och grunda dig. Vi fortsätter sedan att på olika sätt att aktivera det parasympatiska nervsystemet, lugn och ro-systemet med hjälp av rörelse, yin yoga flow, meditation eller andningsövning för att frigöra energi och känslor som fastnat i kroppen. Detta är en organisk process som utgår ifrån dig.

Under en session är det vanligt att uppleva frigörelse av energi och känslor vilket är ett tecken på aktivering av nervsystemet. Efter en session känner du dig ofta lättare och mer avslappnad.

Vid vårt första konsulterande möte får du möjlighet att berätta mer om dig själv och vad du önskar frigöra. Varje session är 45 minuter.

DROP IN

Investering: 550 kr

5-klippkort

Investering: 2700 kr

10-klippkort

Investering: 5300 kr

Välkommen!