Yinyoga

I yinyogan skapar vi mjuka positioner som tillåter oss att utforska och uppleva vårt inre landskap under en längre stund, utifrån din egen kropp och med självmedkänsla. Positionerna stimulerar meridianerna, energikanalerna och fascian samt återställer och rekalibrerar vårt nervsystem. Yin tillåter dig undersöka vad som pågår under ytan, både fysiskt och mentalt. Att lyssna inåt, skapa flöde och släppa det som inte längre hjälper dig. En resa hem, tillbaka till dig själv. Passar alla kroppar och nivåer.

Under våren -21 påbörjade jag min yogalärarresa genom 100 hr Yin Yoga training YACEP med huvudlärare Juliette Sneijder som praktiserat yin med Bernie Clark och Paulie Zink. Hösten fortsatte jag att gå en nervsystemsregleringskurs för Anja Berg samt tog fördjupningskurser för Tara Judelle och under våren sommaren -22 certifieredes jag även i Sensing yin och Sensing stol. Under 2023 fortsätter min yogalärarresa med bland annat kurs i embodied yin för Satu Tuomela och Portals to rest för Pip Roberts.

Mitt fokus som yinyogalärare är det intuitiva, kroppsbaserade, att skapa möjlighet att dra ned volymen på sinnet och höja kroppens volym, att komma bort från krav och prestation. Under mina klasser bjuds du in att utforska och uppleva alla lager av dig, att mjukt möta kropp-sinne med självmedkänsla.

Just nu kan du yoga för mig på Studio Nu i Mönsterås, hos Anayoga i Färjestaden på Öland samt digitalt.

VÅRSCHEMA

Vårens kurser och schema

Studio Nu, Mönsterås

Yinyogakurs vila för stressreglering, tisdagar kl. 17.30-18.30, 12/3-16/4 (uppehåll v. 14)

Vi saktar ned, reglerar stress, vilar, landar, känner och lyssnar in alla lager av oss själva och våra kroppar. För återhämtning och för att skapa resiliens så att du kan möta och vara i allt det som händer i och runt omkring dig. Vi kommer att utforska former och positioner som vi håller en längre stund i självmedkänsla och på kroppens egna villkor. För att både kropp och sinne ska hinna ikapp. För vila på djupet.

Investering: 850 kr

Boka via mail till mariabergqvist.nu@gmail.com

Anayoga i Färjestaden

Yinyoga, lördagar kl. 9.30- 10.30

Jag erbjuder även pop-up- klasser på Studio Nu och digitalt.

Håll utkik på instagram